LUMINA SPARK

Lumina Spark

Lumina Spark onthult je totale persoonlijkheid en biedt een unieke profielschets van wie je werkelijk bent. Verhoog het zelfbewustzijn, onthul het verborgen potentieel en werk beter onder druk. Ontdek praktische acties voor verbeterde communicatie, teamwerk en leiderschap. Vind je innerlijke spark. Vergroot jouw potentieel.

Je totale persoonlijkheid in zijn volle potentie, 24 uur per dag – Geen labels, Geen hokjes, Geen stereotypen!

Lumina Spark

Het Lumina Sparkportraitgeeft je onmiddellijke herkenning en biedt een uniek inzicht in jezelf als individu. Het model is eenvoudig te begrijpen, maar bevat grote diepte en nuance.

ONTDEKKING

inzicht in de ‘dagelijkse’ persona maar ook de ‘overbelaste’ en ‘instinctieve’ persona. Waar ben je van nature goed in, wat zet je wel en niet in, wat kost energie en wat doe je in stress situaties

NUANCE

Mensen bevinden zich niet in een ‘type’, maar
reageren afhankelijk van de omstandigheden. Hierdoor wordt een
‘hokjesgeest’ vermeden en wordt de diversiteit
tussen mensen zichtbaar.

PARADOX

Je kan talent hebben dat je tegenovergestelde persoonlijkheids-kenmerken laten zien! Niets in het leven of op het werk is simpel en de menselijke natuur is dat zeker niet.  

DIEPGANG

Lumina Spark gaat 2 lagen dieper dan de meeste
leersystemen. Door de 8 aspecten en de 24
eigenschappen krijgen de 4 kleuren duidelijk
meer waarde.

Mogelijkheden van LUMINA Spark

Lumina Spark biedt rijke persoonlijke inzichten en praktische voordelen voor iedereen. voor jezelf als je meer inzicht wilt in wat energie geeft en wat kost. Als je wilt weten wat aangeleerd gedrag is wat eigenlijk niet bij je hoort, waar talenten liggen en waar je in kan groeien. Uitermate geschikt voor individuele coaching, loopbaanbegeleiding, leiderschapsontwikkeling en conflictbemidd eling.

Daarnaast voor teams en organisaties. Lumina Spark zorgt voor inspirerende interventies en deelnemers leren van het teamwiel elkaars krachten kennen en waarderen, samenwerken, potentieel benutten en om (leren) gaan met stresssituaties. High performing team te worden!

Instinctieve
Persona

Je instinctieve manier van zijn, je voorkeuren en je natuurlijke aanleg

Dagelijkse
Persona

Hoe je je dag in dag uit gedraagt, het afstemmen van je eigenschappen op je omgeving en context

Overbelaste
Persona

Als je te veel van het goede doet en je natuurlijke talenten te krachtig inzet

Portrait

Big five and Jung

Brochure

LuminaSpark helpt je de juiste mensen aan te nemen, hun persoonlijke groei te versnellen en jouw organisatie te transformeren.

Voordelen van LUMINA Spark

Lumina Spark inspireert mensen om vaardigheden te ontwikkelen die het meest nodig zijn op de werkplek: aanpassingsvermogen, behendigheid, een mindset voor groei, samenwerking, authenticiteit en het vermogen om zichzelf en anderen te leiden.

Verhoogd zelfbewustzijn.

Werk beter samen en creëert betere resultaten.

Verbeterde werkrelaties en productiviteit.

Beter omgaan met stress.

Hoe het werkt

Om een persoonlijk portraitte kunnen krijgen, vul je een uitgebreide vragenlijst met 144 vragen in. Deze vragen gaan over je persoonlijke eigenschappen, hoe je je gedraagt en waar je je voorkeur aan geeft. De uitkomst bestaat uit een unieke mandala 24 eigenschappen die samenkomen in 8 mogelijke aspecten en die leiden tot de 4 kleuren.

Hoe verschilt LUMINA van andere tools op de markt?

LUMINA maakt jouw unieke stijl inzichtelijk

LUMINA normeert niet wat een goede stijl en wat niet, het leert je wandelen tussen de verschillende stijlen

Sommige assessments bieden slechts een 1-dimensionale “typering”. LUMINA biedt maakt drie typeringen van jezelf: je instinctieve, dagelijkse en overbelaste stijl in het besef dat er veel omgevingen zijn waarin je leiding gaat geven.

LUMINA moedigt ideeën aan om je eigenschappen aan te passen, aangezien niet alle omgevingen gelijk zijn

Dit voor de markt baanbrekende product is ontwikkeld door Dr. Stewart Desson en is gebaseerd op zijn revolutionaire promotieonderzoek naar business psychology en psychometrie, uitgevoerd namens de University of Westminster. De LuminaSpark-methode vermijdt het vertekende beeld dat vaak ontstaat bij veel andere populaire psychometrische instrumenten.

Pin It on Pinterest

Share This